Tamron е един от големите производители на оптика и играе важна роля в пазара на фотографски обективи. Ето какво казва Morio Ono, президент на Tamron Co., Ltd.:

От създаването си през 1950 г., Tamron непрекъснато подчертава своята креативност и оригиналност в дейността си като производител на прецизни оптични уреди. Тази безкомпромисна позиция ръководи нашаия неумолим стремеж към границите на възможното във всеки аспект на нашата дейност от R & D и производство на техника до контрола на качеството. Тази философия стои непромена и днес, когато се адаптираме към нарстващата сложност и разннобразност на фотографските технологии. Ние сме решени да отговорим на предизвикателството за създаване на нови продукти и услуги, чрез интегриране на оптична технология, за създаването на която използваме натрупания през годините опит в комбинация със съвременните електронни и прецизни инженерни решения, с цел да се отговори на нуждите на мултимедийната ера. Както винаги, нашата цел е да разработваме атрактивни продукти, както и да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добрата поддръжка.

За повече и по-подробна информация относно компанията и пълната гама нейни продукти, които внасяме, посетете сайта на Tamron